Elérhetőségünk

PROTOSIL KFT

☎+36-20-268 2103

☎+36-23-344 882

@ info@vakuumcsomagolo.hu

2071 Páty, Váradi József u. 2.

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

házhoz szállítás

Befőzés és Tartósítás

A befőzés, tartósítás ősi módszere újra reneszánszát éli.  Sokan próbálkoznak a házilag elkészített ételek hagyományos spájzolásával.

Itt olyan trükköket is olvashat, amit máshol nem.

 

Ha viszont az elmúlt  évtizedek alatt összegyűjtött tudásra vágyik, böngésszen az elismert szakemberek vagy gyakorló befőzők által írt szakkönyvek között.

A legjobb módszer a konfitálás  s utána fagyasztás vagy tárolása hűtőben rövidebb ideig.

Mi legyen a muffin és a keksz sorsa az ünnep után ?

Ha be akarjuk spájzolni a kovászos uborkát télre, akkor erre a legjobb időszak a szeptember első 2 hete.

Kapcsolódó ajánlott termékek

Webáruház készítés