Termékek Menü

Befőzés és Tartósítás

A befőzés, tartósítás ősi módszere újra reneszánszát éli.  Sokan próbálkoznak a házilag elkészített ételek hagyományos spájzolásával.

Itt olyan trükköket is olvashat, amit máshol nem.

 

Ha viszont az elmúlt  évtizedek alatt összegyűjtött tudásra vágyik, böngésszen az elismert szakemberek vagy gyakorló befőzők által írt szakkönyvek között.

2018. 04. 11. 09:19:00 Protosil Kft.

A legjobb módszer a konfitálás  s utána fagyasztás.

2017. 12. 04. 14:26:39
Mi legyen a muffin és a keksz sorsa az ünnep után ?
2017. 11. 10. 19:18:57 Protosil Kft.

Ha be akarjuk spájzolni a kovászos uborkát télre, akkor erre a legjobb időszak a szeptember első 2 hete.