Termékek Menü
0

A befőttesüveg vákuumos tárolóedényként is használható élelmiszertárolásra

Protosil Kft.
2016-01-07 23:02:27

Régóta ismeretes, hogy a vákuumban tárolt élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és lényegesen hosszabb ideig tárolhatók biztonságosan úgy, hogy azok felhasználhatósági, ill. fogyaszthatósági idejük megnő.

Éppen ezért az élelmiszer-csomagolóiparban évtizedek óta használják a vákuumcsomagolás különböző formáit.

bab, kompót, lekvár és egyéb élelmiszer tárolása vákuumozott befőttesüvegben

Befőttesüvegek vákuumtárolásra

 

Az egyik ilyen technológia, amikor merevfalú edényekből (melyek készülhetnek fémből, üvegből, kemény műanyagból stb.), különösen a háztartásokban jól ismert befőttesüvegekbőlborosüvegekből, továbbá légmentesen záródó műanyag tasakokból, egy megfelelően alkalmazott szelep és egy kézi vagy gépi vákuumpumpa segítségével szivattyúzzák ki a levegőt, s a szelep záródása után az említett tárolóedényekben a vákuum hosszú ideig megmarad,  elzárva az élelmiszert a külső levegő romlasztó hatásától.

vákuum tároló befőttesüveg vákuumcsomagoló pumpával és borzárral

Vákuumpumpák szeleppel befőttesüvegekhez

 

 

 

 

Mindezekre cégünk egy praktikus, elektromos áram nélkül működtethető és rendkívül gazdaságos megoldást kínál. Csak egy megfelelő vákuumpumpára,    vákuumszelepre és egy befőttesüvegre van szüksége. Nézzen szét webshopunkban és válasszon az Önnek tetsző kínálatból !

 

Mi nem félünk a konkurenciától ! ! !

Magyarországon a következő márkákat ismerjük, amelyek alatt vákuum táróló edényeket kínálnak hasonló célokra: Status, VacuVin, Dafi, Takaje, Vacsy, Laica, Lava.  

 

 

Miért éppen tőlünk vásároljon ? 

 

  • Mert ha több tárolóedényben szeretne különféle készételeket ill. élelmiszereket tárolni, akkor a legolcsóbb megoldás a befőttesüvegek vákuumozása. Bővebb összehasonlítást talál a "vákuum edények kiválasztási szempontjai" oldalunkon.
  • Befőttesüvegből 4-5 literes is létezik, ellenben ekkora űrtartalmú vákuumtároló edényt tudomásunk szerint nem gyártanak
  • Termékkínálatunkban nem csak egyféle kapacitású vákuumpumpa szerepel, így Ön a felhasználási igényeihez leginkább megfelelőt választhatja.
  • Vákuumpumpáinkat több tucat színkombinációban rendelheti meg az Ön tetszése szerint.

 

Kérjük, hasonlítsa össze a vákuumozható élelmiszertároló edényeket, vesse össze az áraikkal, különösen, ha több darabot vásárolna, nézze meg az elérhető űrtartalmukat és gondolkozzon el a mi megoldásunkon is ! Köszönjük !

 

Kövessen minket a Facebook  vakuumcsomagolo.hu facebook oldala vagy Twitter vakuumcsomagolo.hu twitter oldaloldalunkon, illetve csatlakozzon google+ vakuumcsomagolo.hu google + oldala közösségünkhöz, ahol később is érdekes és hasznos témákról értesülhet.