Termékek Menü

Fizetési lehetőségek

 

 

1. Fizetés bankkártyával:

Ez a fizetési mód előre fizetést jelent, melyet a rendelés leadása közben választhat.

A bankkártya elfogadóhely online felületét a Barion Zrt. biztosítja, melyről az előző linken tályékozódhat. A Barion nemzetközileg elismert online fizetési szolgáltatást nyújt.

Fizethet Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyával. De létrehozhat egy Barion fiókot is, amelyre biztonságosan tölthet fel pénzt, amellyel azután a bankkártya adata megadása nélkül is kiegyenlítheti a megrendelt áruk ellenértékét.

Az így fizetett összegre a vevőt semmilyen díj, jutalék vagy egyéb költség nem terheli.

 

 

 

2. PayPal fizetés:

A PayPal a világ legismertebb nemzetközi online fizetési rendszere. 100 %-osan biztonságos és megbízható. Önnek csak egy fiókot kell nyitnia, valamint pénz feltölteni és azután az email címe megadásával gyorsan fizethet. De szintén használhatja a bankkártyáját is a Barionhoz hasonló módon.

 

 

 

3. Előreutalás bankszámlánkra:

Az OTP-nél vezetett 11713005-20618252-00000000 bankszámlánkra kérjük utalja el a megrendelés visszaigazolásában megadott végösszeget. Kérjük a megjegyzés rovatban hivatkozzon a megrendelés számára.

Amint a jóváírás megjelenik a számlánkon, a csomag összállítását azonnal megkezdjük. Kérjük az átutalási megbízás leadásakor semmilyen költséget ne terheljen ránk.

 

 

 

4. Készpénzbefizetés bankszámlánkra:

Amennyiben a fenti számlánkra nem átutalással, hanem bankfióki készpénzbefizetéssel kívánja az ellenértéket rendezni, kérjük gondoskodjon róla, hogy a jóváírt összeg a rendelési összeg legyen. Azaz ne terhelje ránk a pénzkezeléssel kapcsolatos költségeket. A megjegyzés rovatba itt is kérjük a megrendelés számot feltüntetni.

 

 

 

5. Utánvét, utólagos készpénzfizetés:

Utánvétttel történő fizetésre 20 000 Ft értkhatárig van lehetőség. Az utánvét adminisztrációs díjáért bruttó 445 forintot számítunk fel.