Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Vállalkozásunk többek között termékfejlesztéssel foglalkozik.  Főleg műanyagból gyártható új termékek tervezését illetve már meglévők újratervezését vállaljuk. Képesek vagyunk a tervek alapján a prototípus elkészítésére és azok igény esetén kis sorozatú gyártására is. Saját termékeinket piacra is visszük illetve igény szerint értékesítjük.

 

Egyik ilyen termékünk, mely az élelmiszertárolás területén egy olyan lehetőséget kínál a felhasználóknak, mellyel nem csak meghosszabíthatják az élelmiszerek élettartamát, felhasználhatóságuk idejét, hanem segít megőrizni azok eredeti ízvilágát, zamatát, illatát. Konyhai eszközünk fejlesztési elveiről, motivációnkról olvassa el rövid beszámolónkat !

 

Küldetésünk, hogy ezzel egy olyan egyszerű, olcsó és energiafelhasználás nélkül működtethető megoldást kínáljunk, mellyel csökkenthetjük a szemétbe kerülő élelmiszerek mennyiségét. 

Hiszünk abban, hogy a praktikus, egyszerű és ezáltal alacsony költségű megoldások, nem csak termékeinket teszik sokak számára elérhetővé, hanem saját üzleti sikerünk záloga is.