Kategóriák
Elérhetőségünk

PROTOSIL KFT

☎+36-20-268 2103

☎+36-23-344 882

@ info@vakuumcsomagolo.hu

2071 Páty, Váradi József u. 2.

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

házhoz szállítás

Termékek


Borosüveg Dugó, Kétszínű
borosüveg vákuum zár

Borosüveg dugó (kétszínű) választás szerint hagyományos  vagy csavaros szájnyílasú boros üvegekhez.

 Kérjük válasszon az Önnek tetsző színek közül !
- először a felső rész, utána az alsó rész színét,
- majd a színválasztó alatti legördülő listaból jelölje ki, hogy milyen szájnyílású üveghez vásárolja vákuumozható dugót.

 


Ez a borosüveg dugó alkalmas boros ill az Ön választása szerinti hasonló szájnyílású üvegek légmentes lezárására. A hagyományos szájnyílású üveg külső átmérője 22,5 mm, belső átmérője 18 mm. A csavaros szájnyílású üveg külső átmérője 23 belső átmérője 20 mm. Ezektől a méretektől 10 % - ban eltérhetünk, a borzár akkor is kitűnően működik. Különlegessége, hogy a dugó szelepe elválasztható, mely önállóan is használható befőttesüvegek vákuumozására. Azonban dönthet a szelep egyszerű, gyors és higiénikus rögzítése mellett is, a webshopunkban olcsón kínált ragasztó segítségével.

A borosüveg dugó ill.  szelep a vákuumot tetszőlegesen hosszú ideig megtartja. A levegő eltávolításához használhatjuk a saját fejlesztésű és gyártású sokféle változatú vákuumpumpát, de a kereskedelemben kapható hasonló termékek gyártói is működtethetik a szelepet. Ilyenek pl. a VacuVin, Le Creuset vákuumpumpák.
 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés