Termékek Menü

A Vákuumszelepekről

 

a befőttesüveg tető lyukasztása

A befőttesüveg-lapka lyukasztása

A vákuumszelepek  olyan tesztelt és megfelelő minőségű anyagból készülnek, melyek alkalmasak arra, hogy a légtelenített tárolóedényben, üvegben stb. létrehozott vákuumot hosszú időn keresztül megtartsa. Alkalmazásukhoz csupán egy megfelelő átmérőjű lyukat kell ütnünk a befőttesüveg lapkáján.

 

 

 

 

 

Ráadásul úgy lettek kialakítva, hogy a jelenleg piacon kapható, hasonló célokat szolgaló pumpák (pl. bormentők és egyéb háztartási edényeket vákuumozó pumpák) többsége működésbe tudja hozni.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben a vákuumpumpa szívóoldali része légmentesen kapcsolódhat a vákuumszelephez, úgy az használható. Számszerűsítve a belső átmérője (dmin) legalább 24  mm és legfeljebb 40 mm között van. 

pumpa minimum szivó átmérője

AirZ kompatibilis vákuumpumpa

 

 

 

A csomagajánlatoknak és a borzáraknak természetesen tartozékai, melyeket víztiszta kivitelben szállítunk. Azonban külön is rendelhetők, ha csak befőttesüvegek vákuumozását szeretné megoldani.

Sőt, amennyiben megfelelő vákuumpumpával rendelkezik, úgy másra nem is lesz szüksége ! 

A vákuumszelepeket különböző színváltozatban gyártjuk, így ha külön is rendel, ezzel is dekorálhatja kedvenc befőttjeit.