Egyedi Borosdugók: Tökéletes Ajándékok Minden Borkedvelőnek


1. Bevezetés

Az ajándékozás szinte művészet. Nálunk megtalálhatja a megfizethető meglepetést kézzel készített borosdugóink között, ahol a funkcionalitás találkozik a személyes érintéssel.

A raktáron lévő alaptípusoktól a teljesen személyre szabható remekművekig, minden darab azok számára készül, akik értékelik a bort, az egyedit és a használhatóságot.

Fedezze fel a gyakorlatiasság és a művészi stílus keverékét, amelyet úgy terveztünk, hogy emelje bármely borrajongó konyhájának színvonalát.

 

2. Miért a mi vákuumos borosdugónkat válassza?

A borosdugóink melletti döntés eleganciát, praktikumot és személyre szabhatóságot jelent.

Szakértő kezek által készülnek, minden darab több mint egy eszköz – az egyéniség és a bor művészetének tisztelete.

A kínált termékeink minden igénynek megfelelnek.

 • azonnal szállítható, megfizethető opcióktól kezdve, amelyek ideálisak az utolsó pillanatban történő ajándékozáshoz és
 • a teljesen testre szabható darabokig, a különleges pillanatokra.

 

Válassza dugóinkat egy gyors, átgondolt ajándékozáshoz és emelje a borfogyasztás élményét egy szinttel.


3. Részletes összehasonlítás

Személyre Szabott, Megrendelésre Készített Borosdugók
 

Tekintse át az egyediesíthető borosdugóinkat, amelyeket gondosan készítünk el magas minőségű műanyagból és szilikonból az elegancia és tartósság érdekében.

Ezek a megrendelésre készült darabok egyedi személyre szabási lehetőségeket kínálnak, beleértve a szín kiválasztását is a még unikálisabb megjelenésért.

Elegáns ajándékcsomagolásban szállítjuk, minimum 6 munkanapon belül, beleértve a gyártási időt.

3D Személyre Szabható vs. Személyre Szabható Borosdugó
Jellemző 3D Személyre Szabható Borosdugó Személyre Szabható Borosdugó
3D Személyre Szabható Borosdugó
Személyre Szabható Borosdugó
Dupla Funkcionalitás Bor- és Ételtárolás Bor- és Ételtárolás
Egyediesíthető Szöveg, logó, minta vagy 3D Szöveges személyre szabás Szöveges személyre szabás
Színválaszték 6 színkombináció + speciális igény felárral 6 színkombináció
Kompatibilitás Csavaros vagy hagyományos borosüveghez Hagyományos és csavaros borosüveghez
Ajánlott felhasználás Egyedi, személyre szabott ajándékra Személyre szabott, funkcionális ajándék céljára
Árfekvés szállítással 45-70 EUR 35-45 EUR
Szállítási költség Magas, csak csomagként futárszolgálattal Alacsony, postai borítékos szállítás

Azonnal Raktárról Szállítható, Nem Személyre Szabható, de Egyedi Borosdugók


Ebben a táblázatban azonnal szállítható borosdugóink választékát és jellemzőit találja, melyek mindegyike elérhető az Amazon raktárán keresztül gyors szállítással az EU-n belül vagy belföldön központunkból.

Tartós műanyagból és szilikonból készülnek, a dugókat mindennapi használatra tervezetük és ajándékozásra készen érkeznek.

Használja ki a gyors szállítást, ha sürgős az ajéndék beszerzésére.

 

Univerzális vs. Többszínű vs. Egyszínű Borosdugó
Jellemző Univerzális Többszínű Borosdugó Többszínű Kúpos Borosdugó Egyszínű Borosdugó
Univerzális Többszínű Borosdugó
Többszínű Kúpos Borosdugó
Egyszínű Borosdugó
Vákuumos Tárolás Bor- és Ételtárolás Bor- és Ételtárolás Bor- és Ételtárolás
Színválaszték Többféle a raktárkészlet szerint Többféle a raktárkészlet szerint 7 Szín
Kompatibilitás Hagyományos és csavaros borosüveghez Csavaros vagy hagyományos borosüveghez Hagyományos és csavaros borosüveghez
Ajánlott felhasználás Praktikus, átgondolt ajándék Mindennapi használatra Legolcsóbb megoldás vákuumtárolásra
Ár (szállítással) 15-20 EUR 16-25 EUR 8-12 EUR
EU-n belüli elérhetőség Azonnal Elérhető Amazon raktárról vagy helyben Azonnal Elérhető Amazon raktárról vagy helyben Azonnal Elérhető Amazon raktárról vagy helyben

4. Elismerések, melyeket ügyfeleink megosztottak:

 • "A Borrajongók Csomagot vásároltam meg ajándékba, és lenyűgözött a minőség és a testreszabási lehetőségek sokasága. Az ajándékozott barátom nem győzött hálálkodni. Köszönöm, hogy segítettetek az emlékezetes pillanat megteremtésében!" - Zsófia
 • "Amióta megkaptam az egyedi borosdugómat és a prémium szivattyút, minden borozás egy új élmény. A boraim frissessége és íze kiemelkedően javult. Valóban érződik a különbség!" - Gábor
 • "Nem is gondoltam volna, hogy egy boros készlettel ennyire fel tudom dobni a konyhámat, de a Borrajongók Szett pontosan ezt tette. Minden részletében tökéletes, és a boraim sosem voltak még ilyen jól tárolva." - Eszter
 • "Mint rendszeres borfogyasztó, mindig is kerestem a tökéletes megoldást boraim tárolására. Ez a készlet minden várakozásomat felülmúlta. Az kiöntő és a vákuum szelepek hozzáadása pedig csak hab a tortán!" - Péter
 • "Ez a készlet minden, amire egy borivónak szüksége van. A testreszabott borosdugótól kezdve a levegőztetőig minden benne van. Ajándéknak vettem, de végül magamnak is beszereztem egyet!" - Anna

 

5. Gyakori Kérdések:

 • Milyen anyagokból készülnek a borosdugók? "Borosdugóinkat magas minőségű, élelmiszer-minőségű műanyagból és szilikonból készítjük, biztosítva ezzel biztonságukat, tartósságukat és tökéletes alkalmasságukat a borok ízének megőrzésére."
 • Személyre szabhatom a borosdugót egy adott dizájnnal vagy szöveggel? "Természetesen! A 3D Személyre Szabható és a Személyre Szabható Borosdugóinkat a választott szöveggel, logóval vagy mintával tudjuk gravírozni, hogy minden darab egyedülálló legyen."
 • Alkalmasak a borosdugók más italok vagy ételek tartósítására is? "Igen, borosdugóinkat dupla funkcionalitással terveztük, így ideálisak különböző ételek befőttesüvegben tárolásához és italok frissességének megőrzésére a borok mellett."
 • Mennyi időt vesz igénybe a személyre szabott borosdugók leszállítása? "A megrendelésre készült dugóinkat a megrendeléstől számított 2 napon belül elkésítjük. Ehhez hozzá kell számítani a szállítási időt, ami Magyarországon belül kb. 2 nap. Csúcsidőszakokban a gyártási idők hosszabbak lehetnek."
 • A borosdugókhoz tartozik ajándékcsomagolási lehetőség? "A személyre szabott borosdugóink elegáns ajándékcsomagolással érkeznek, tökéletesen alkalmasak arra, hogy átgondolt ajándékként nyújtsuk át barátoknak, családtagoknak vagy bort kedvelő ismerősöknek."

 

6. Még mindig a tökéletes boros ajándékot keresi?

Ha még nem találta meg pontosan azt, amit keres, vagy ha egy nagyobb értékű többrészes szettre van szüksége, mi gondoskodunk Önről.

Fedezze fel a Borrajongók Csomagot – egy személyre szabható kollekciót, amely nem csak egy egyedi borosdugót tartalmaz, hanem egy prémium borpumpát, egy egyedi borkiöntőt és kiegészítő vákuumszelepeket is a bor megfelelő tárolásához.

Tekintse meg a többi kiegészítőnket is - Legyen szó egy tapasztalt borértőről vagy egy kezdő borkedvelőről, csomagajánlataink minden igényt kielégítenek

Látogasson el Borosdugó kategória oldalunkra vagy vegye meg még ma egyedi boros készletét ajándéknak