Rólunk

Vállalkozásunk többek között termékfejlesztéssel foglalkozik.  Főleg műanyagból gyártható új termékek tervezését illetve már meglévők újratervezését vállaljuk. 

Képesek vagyunk a tervek alapján a prototípus elkészítésére és azok igény esetén kis sorozatú gyártására is. Saját termékeinket piacra is visszük illetve igény szerint értékesítjük.

 

Egyik ilyen termékünk, mely az élelmiszertárolás területén egy olyan lehetőséget kínál a felhasználóknak, mellyel nem csak meghosszabíthatják az élelmiszerek élettartamát, felhasználhatóságuk idejét, hanem segít megőrizni azok eredeti ízvilágát, zamatát, illatát. Konyhai eszközünk fejlesztési elveiről, motivációnkról olvassa el rövid beszámolónkat!

 

Küldetésünk, hogy ezzel egy olyan egyszerű, olcsó és energiafelhasználás nélkül működtethető megoldást kínáljunk, mellyel csökkenthetjük a szemétbe kerülő élelmiszerek mennyiségét. 

Hiszünk abban, hogy a praktikus, egyszerű és ezáltal alacsony költségű megoldások, nem csak termékeinket teszik sokak számára elérhetővé, hanem saját üzleti sikerünk záloga is.